Rebecca kämpar på

I går gick Rebecca till dörren (med hjälp av gåbord). Ett stort framsteg. Idag har hon gjort samma resa. Hon har även varit utomhus i en rullstol. Hon fick ner hälen ordentligt i golvet idag. I morgon kanske hon slutar med smärtstillande vid ryggraden. Hon har inte fått någon mer feber. Det var svampinfektion i blodet, som troligen kommit från cvk (slang in i blodåder).

Trött på knott och mygg

Här är räddningen.
http://myggfri.nu/Produkter/VisaProdukter/tabid/60/CategoryID/3/List/0/Level/a/Default.aspx?SortField=ProductName%20DESC,UnitCost

Jag köpte en billigare sak som jag hängde upp idag. Förmodligen är den för dålig. Det var innan jag såg denna sida. Sedan flög jag, men fick nästan panik för knotten. Det blev totalt 14 minuter flygning och jag får vara nöjd med det. Innan har jag jobbat och hälsat på Rebecca på sjukhuset.
Rebecca tog sina första två steg idag. Hälen var inte nere helt, men är ju toppen. Tyvärr fick hon feber igen senare.

Nu har jag flygit helikopter

Äntligen har jag lagat min mellanhelikopter (KDS450SV). Testflög och den flyger så fint.
Jag har även lödat på kontakter på batterier för min stora (Hurricane 550) och har laddat och testat båda batterierna och det fungerar fint. 5 minuter flygtid och ca: 40% kvar vid första flygningen. 6.5 minuter och det är fortfarande ca: 30% kvar i batteriet. Nästa gång jag flyger kommer jag att sätta tiden på 7 minuter. Man skall alltid ha kvar minst 20% för att batteriet ska må bra. Om man vill lagra batteriet under lång tid (mer än två dagar) skall man ha ca: 60% kvar.

Sedan skulle jag flyga igen med den stora, men den pratade inte ihop sig med radion. Jag tog in helikoptern inomhus och efter ett tag när jag testade fungerade det. Tog ut helikoptern igen, men då fungerade det inte? Jag tog in den och väntade sedan fungerade det och jag tog ut den utan att stänga av helikoptern och flög för fullt.
Det verkar som om radiomottagaren i helikoptern inte pratar ihop sig när det börjar bli lite fuktigt ute. Får fråga på RCHELI om det är någon som har någon idé.

Blev ingen helikopterkväll

Hej igen
Underbart flygväder?
Det blev en grillkväll hos Thomas i stället. Det var underbart att få koppla av en stund och tänka på annat.
Helikoptrarna kan få vänta ett tag.

Mera Midsommar

Hej
Nu vet jag vad som händer om sjuksköterskorna glömmer att tömma urin-påsen. Jag undarde vad det var för massa vatten på golvet....

Idag på midsommardagen mår Rebecca mycket bättre och hon har stått upp en liten stund. Jag kommer att bli avlöst, då frugan kommer att sova över istället för mig. TV:n i rummet är på 40" och det finns både en dator och X-box 360 kopplad till tv:n. Lite lyxigare än det förra rummet. Dessutom ligger vi längre från byggarbetsplatsen. Jo, tidigare har vi vaknat vid 7-tiden av en massa borrande (alla dagar även på thorax).

Skall senare hem och laga min helikopter, som jag krashade efter att frugan ringde och berättade att Rebecca hade fått feber. Denna information samt alla jobbiga knott gjorde det svårt att flyga. Det var inte så mycket som gick sönder och jag har reservdelar hemma.

Midsommarafton

Sitter på sjukhuset och njuter av en lättöl. Dotterns båda operationer har gått bra. Nu skall hon bara bli återställd. Sedan får vi se om Drottning Silvias sjukhus vill starta en cellgiftsperiod eller vad som händer. Jag har fått sill och potatis på lunchen på sjukhuset med jordgubbar i efterrätt, så jag skall inte klaga. Eller, jag gillar ju inte sill, hmmm.

Börjar försiktigt med några rader som första blogg. Givetvis har jag flugit i simulatorn på datorn efetrsom jag inte är hemma och kan flyga utomhus.

Min KDS 450SV


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0