Grattis Gunnel

Grattis Gunnel på din födelsedag.PS, hon har inget kalas.

Härlig tur till Finland

Jag och Gunnel har varit på en kryssning till Finland och det var en underbar avkoppling. Vi behövde verkligen komma bort några dagar. Underbart väder och ingen gungande båt gjorde det helt perfekt.

Liseberg

I dag var jag och frugan på Liseberg. Vi var där innan ungdommarna fyllde nöjesparken. Vi åt gött på Tyrolen. Var inte där så många timmar, men det var lagom när vi inte åkte något.

Gunnel kunde inte låta bli och få med sig det här :)

Bowling

I går fick Annika ut päronen på en bowlingrunda och det var kul. Tack för denna idé denna regniga dag. Vi hade bokat 1,5 timme vilket var lagom på tre personer.

Jag har pratat med försäkringskassan idag och jag sa att jag inte orkar bry mig om någon förlängning av sjukskrivningen. Klarar jag inte av att börja jobba när semestern tar slut, så får jag ta det då. Det blir i så fall en ny sjukperiod.

Efter regn kommer flygning

Så kanske inte ordspråket lyder, men det stämmer ju för mig. Har efter att det slutat regna idag varit ute och flugit. Vid en flygning fick jag en fluga mitt i blickfånget på mina glasögon. Försökte pusta bort den, men det gick inte. Det var bara att landa och ta bort flugan och starta igen. Det skulle behövas lite vind för att bli av med dessa besvär. Tycker det är synd att frugan är förkyld. Inte så roligt att inte göra något för att få omväxling. Hoppas att det släpper snart. Hennes hosta brukar tyvärr vara kvar ett tag.
Fredagskväll hemma med bara repriser på TV. Lika bra att plocka fram en favorit-repris. Rebecca köpte hela serien Macahan. Hon ville att jag skulle få dom efter henne. Nej, hon han aldrig se så många avsnitt. Hon missade ju även sista avsnittet på Harry Potter, som hon tyckte om. Om hon bara kunde vara kvar en liten stund till..
Snyft, nä nu får jag sluta att skriva.

Härligt flygväder

I dag har jag flugit 10 gånger. Det var lagom väder idag. Lite blåst för att vifta bort flugor men inte för myclet för att störa flygningen. 5 gånger flög jag i höjd med Åby. Strax norr om McDonalds. Hmm, blev en milkshake. Det finns en stor asfalterad plats utan någon mening? Dessutom gröna ytor runt om. Perfekt för att busa runt. Resten flög jag över den nerlagda åkern i Hede, men då har jag ju husen i rygg och står på gatan, vilket inte känns lika bra.

Har varit hos kuraton och ska dit igen vecka 31. Känner att jag behöver det för att det inte ska bli platt fall.

Äntligen har MoveIT gått i konkurs

Eller, det är ju nu en konkursanmälan. Fast, jag skulle vilja att Leif Sundqvist kommer att få något strängt straff. Konkurs kanske är strängt straff? Har bara träffat honom en gång, men han verkar vara en egoist i mina ögon.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.674554-friskolebolaget-move-it-i-konkursHar flugit lite

Flyga, flög, flugit. Ett svårstavat ord, he he. Framför allt flugit.

Det är svårt att koncentrera sig på att hålla helikoptern rätt i luften, men jag måste göra något för att försöka komma tillbaka till verkligheten.
Jo, jag har redan varit och hämtat fler delar. Synd att ramens (kroppen) båda sidor knäcktes vid kraschen. Det kommer att bli en massa skruvandes, men det vet jag inte om jag orkar ännu. Får se när jag får lust.
Jag har ju en till, som jag fick hjälp med i går att få till att flyga bra med, så jag kan fortsätta att flyga om jag vågar.

Ska träffa kuratorn igen på måndag. Tror dock inte att hon kan hjälpa mig att skruva helikopter, men kanske att rätta till dom lösa skruvarna i skallen.

Rebeccas gravsättning klar

Äntligen fick vi brev från kyrkan. Nu finns hon i Minneslunden, eller Askgravlunden som den heter på Tölö kyrka.


Eller varför inte RC motocross?

http://www.youtube.com/watch?v=y_TqX61BLtM

http://2wheelhobbies.com/product_info.php?cPath=21&products_id=1034

Märks det att jag börjar bli rastlös?

Flyga Iron man?

Näst leksak?
http://www.youtube.com/borntafly#p/u/0/j8a8FhHWjYc

http://www.rcsuperhero.com/

RSS 2.0