Varit hos kurator

I går var jag hos en kurator. Det blev mest att jag fick prata igenom vad som hänt. Vi bokade in en ny tid vecka 28. Troligen har jag inte "släppt" Rebecca ännu. I London tog jag inte adjö, för jag skulle ju se henne en gång till i Kungsbacka, sista gången tog jag inte adjö riktigt, det var ju en begravning kvar. På begravningen blev det inte "färdigt". Hon ska ju spridas ut i minneslunden med. Så, vi kanske kom fram till min ömma punkt ändå.
Väntar fortfarande på att det ska komma ett brev från kyrkan om att det är klart.

Kanske därför det känns så konstigt?

Nu kanske sommaren kommer

Har varit problem i databasen för denna applikation.


INSTALLING SUMMER.....


███████████████░░░░░░░░░░░░░░ 44% DONE.


Install delayed....please wait...
Installation failed. Please try again. 404 error: Season not found. Season "Summer" cannot be located.

The season you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable, or corrupted.

 

Please try again another day, thank you for your patience...


Sitter och gråter

Är det så här minnen ska kännas? Kom på att det var två år sedan Rebecca kunda njuta av midsommar. Förra året "firade" hon den på sjukhuset efter två stora operationer med två veckors mellanrum.

Vi ska försöka oss på ett vanligt midsommarfirande med vänner.

Trevlig midsommar!

I går blev det fart på gubben

Jag var ute på en träningsrunda i går. 3 km till stan och samma sträcka tillbaka blir en lagom runda för den ganska otränade gubben. Det var skönt att springa mot vinden, men när jag vände och sprang hemåt i medvind, så blev det riktigt varm. Svetten forsade ner för huvudet. När jag hade kommit en bit på väg hemåt, så fick jag plötsligt 2 getingar surrandes framför ansiktet. Jag fick panik och viftade bort dom åt var sitt håll och sprang i 100-meterstempo. Jag har inte tränat att springa fort på mycket länge, så det blev ingen längre sträcka i detta tempo. Nåväl, jag fick inget getingstick och fick springa med lägre tempo ett tag, men behövde inte avbryta. Kanske har lite kondition ändå? Vet inte om det var ett getingbo i närheten, eller om dom ville ha vätska (svett). Det är ganska torrt i Kungsbacka, när resten av landet fått mycket regn.

Har fått tid hos kurator på tisdag i nästa vecka. Känns konstigt att prata på bestämd tid, men det är nog bra att ge det en chans.

Vi har haft dödsbo. 10 minuters samtal och en påskrift för ca: 1700:-. Sedan tar det 4-5 veckor innan det är påskrivet och klart. Vart har jag inte koll på...

Astra Tech säljs

Mölndalsföretaget Astra Tech med 2200 anställda säljs till amerikanska Dentsply.

Undrar hur det går med Gunnels jobb? Vet ju hur knäppa cheferna är på ett amerikanskt bolag. Min syster jobbade på ett som köptes upp och tillverkningen flyttades utomlands. Kunderna ringde in och klagade på produkterna som dom fick dom från den utländska fabriken, men givetvis blev kvalitén mycket sämre.
Jobbar ju själv på ett amerikanskt bolag och jag kan ju inte skriva om dom är knäppa eller inte :)


20 års Bröllopsdag

I dag har jag och Gunnel varit gifta i 20 år. Det firade vi med en god middag på restaurang. Efteråt åkte vi hem och drack moserande vin och tittade på en hyrfilm.

Och nu då?

Väntar och väntar, på vad då?
Begravningen har varit, men ännu är inte Rebecca på rätt plats. Hennes stoft ska ju spridas ut i minneslunden på kyrkogården och sedan får vi ett brev att det är klart. Hjärnan fungerar fortfarande inte riktigt. Det blir inte så mycket gjort och det blir ofta fel. Ex. jag åkte ut för att posta ett brev och köpa hem mat. När jag kom hem tittade frugan på mig och frågade vad maten är.. Hmm, det var bara att åka ut igen. Så är det hela tiden. Det går tre sekunder och sedan har jag glömt vad jag kom på att jag skulle göra.
Har pratat med läkaren och han förlängde sjukskrivningen fram till semestern. Han skulle ta kontakt med en kurator som tar kontakt med mig och bokar in en tid. Detta var i går, men har ännu inget hört.

Annika har varit hemma igen och fortsatt att städa lite i Rebeccas rum. Mycket av grejorna i rummet kommer att vara kvar så länge. Annika får i nuläget två rum att ha sina och Rebeccas grejor. Annika har gått igenom kläderna som hon kan ha och slängt dom dåliga och lagt dom kläder som är ok i en påse för inlämning.

Vi har även städat ur facebook och stängt av kontot. Det tar väl några dagar innan det slår igenom. Om det är någon som saknar kommentarer och bilder från facebook, så finn det sparat en hel del som vi tankade ner i en fil. Det verkar som om allt inte kom med. Kommentarer på bilder saknas vad jag kan se. Nu är dom borta, men detta varnade jag ju flera gånger om. Skrev det ju även på hennes facebook att kontot skulle bort.

Har lämnat tillbaka Rebeccas rullstol och det känns bra att slippa se den i garaget.
PS. Det finns en 30-moped till salu.

Vem fick jag pengar ifrån på begravningen?

Min hjärna var inte i fas för att komma ihåg vem som gav mig ett brev för att sätta in på Barncancerfonden. Det var bara Rebeccas namn på brevet.

Nu försvinner Rebeccas facebook

Har varnat för detta innan, men facebook är ju kommunikation mellan människor. När man inte kan svara fyller den inte sin funktion. Ni som skrivit kommentarer där och vill ha dom kvar, kopiera kommentaren och lägg den här i stället:
http://rebeccamariaaronsson.blogg.se/2011/may/7-maj-2011.html#comment

Kan även vara annat på nätet som även tas bort när vi letar. Ni har kanske någon dag på er, men inget som är säkert. Vet att det var någon som sa att hon skrivit kommentar på begravningsdagen, men det var inte på Rebeccas blogg så det försvinner nog.
Vi kommer aldrig att ta bort hennes bloggsida, men inget är ju för evigt....

http://rebeccamariaaronsson.blogg.se/index.html

TackFörst och främst vill jag tacka för alla som varit med och stöttat Rebecca genom livet. Och då menar jag inte bara efter cancerbeskedet. Ingen nämnd och ingen glömd.

Tack Annika för att du hjälpte oss förvirrade föräldrar genom London och alla samtal.

Ett stort tack till barncancerföreningen som har hjälpt till och stöttat oss.

Tack Jennie för att du följde med på hennes resa till London.

Tack för att ni har så underbar personal på Östra sjukhuset. Jag förstår inte hur ni orkar vara så glada hela tiden. Även ett speciellt tack till Margareta som hjälpte oss på sin egna fritid i den stora chock vid Rebeccas bortgång. Tackar även för personalen på Sahlgrenska.

Tack för alla blommor som vi har fått. Tackar även för gåvorna som ni skänkt bort. Så fina blommor det var i kyrkan.

Tack Nicklas och Erica för era fina sånger.

Ett stort tack till alla som var med och tog adjö av Rebecca i kyrkan. En fin begravning utfört av Per och spelat av organisten Eva.


En löparkväll

Det var den tredje rundan efter Gbg-varvet. Det blev 8,7 km idag, vilket är lagom för mig. Springa är det som jag kan göra utan att det blir fel, för jag behöver inte koppla på hjärnan. Den fungerar inte i nuläget. Det går en sekund och jag har glömt vad jag kom på att jag skulle göra. Det blir inte mycket gjort på dagarna, men ändå är jag helt slut efteråt.

Som Annika skriver, så väntar man på begravningen och är orolig över hur det kommer att gå. Det blir lite konstigt, då det är tredje gången vi tar adjö, eller första gången i London sa jag att vi ses i Kungsbacka igen. Den här gången får vi inte se henne, vilket kanske blir svårare?

Vi vill inte hälsa, på någon i kyrka innan begravningen eller under avskedet vid kistan, utan det får bli när vi kommit ut från kyrkan. I Tölö kyrka sitter släkten på den vänstra sidan.
Vi vill heller inte att ni tar kort under begravningen, utan det får ni göra före/efter.
Blommorna kommer troligen efter begravningen att placeras nedanför trappan och nedanför den nedre parkeringen mellan parkeringen och grusgången. Följer man den grusgången och tar till vänster kommer man till minneslunden som Rebeccas stoft kommer att spridas ut efter ca: 2 veckor efter begravningen. Vi får ett brev hem när det är klart.

RSS 2.0