Rebeccas skylt på plats

Äntligen har Rebeccas skylt kommit upp. Det var kolsvart när jag var där, så jag fick fota lite på måfå..Slänger upp någon mer bild när jag fotat i lite mer ljus.

Jag har inte sovit bra den sista tiden. I morse när jag stängde av klockradion, så var jag aldeles yr av trötthet. 3 timmars sömn kanske? Ställde fram klockan två timmar och lyckades sova en timma till. Kom till jobbet vid 10 istället för 8, men fortfarande trött. Hoppas att jag får sova i natt.
Jag sprang 7 km även i dag. Trots trötthet. Det är ju tisdag idag och löpning på schemat. Nu har jag kört hem Annika som var den som såg att skylten kommit upp. Nu är jag mycket trött och hoppas att det är så när jag kommit till sängen.

7 km löpning

Jag inte bara ökade sträckan lite, utan jag sprang även mer backe. Sprang upp till fors för första gången på länge. Det var skönt när jag sprang iväg i bara shorts och t-tröja. Men på hemvägen i medvind var det för varmt. Har haft svårt att somna i två dagar i rad. Hoppas att det blir bättre i kväll efter träningen.

Är annars lite rastlös när det är så fint väder med två kraschade helikoptrar och inte reservdelar hemma för att laga dom.


Fågelskit på bilen?

Släng dig i väggen för detta slår jag med råge. Det var det äckligaste jag sett på min bil någonsin. Någon rovfågel som tappat? Eller en fågel som krockat med rymdskrotet som föll ner?


Funderade på hur jag skulle få bort detta medans jag flög med helikoptern. Man ska vara mer koncentrerad när man flyger. Då har man två kraschade helikoptrar i hyllan. Ytterligare gägg och ta bort. Två billiga helikopterdelar fattades för att laga den.Hur jag fick bort skiten på bilen? Ut på motorvägen och drog på, sedan en biltvätt.


Flygande Jakob, mums

Tack Gunnel för en jättegod flygande jakob idag. Det blev fantastisk gott. Jag tycker mycket om denna rätt, men blir ofta besviken. Men inte denna gång.

En lugn helg

På fredagen var nog första gången familjen var samlade i minneslunden efter att Rebecca var på lats. Det är svårt att skriva familjen när det bara är tre, men Rebecca var ju med eftersom vi var i minneslunden. Annika tände ett ljus med ett hjärta ritat på ljuset.

Har flugit med den stora helikoptern på både fredag, lördag och söndag. Har köpt två nya batterier från england, så nu kan jag flyga lite mer med den. Den lilla är fortfarande trasig sedan jag kraschade med den. Vill inte laga den.

Söndagen han jag även med ett löppass. Det verkar som om det är en magisk gräns med 6 km. Det är bara att stanna kvar tills det är ok att öka sträckan. Det viktigaste är ju att jag springer 3 gånger i veckan och inte hur långt.

Jobbig löpning

Satt framför datorn och kände inte alls för att springa. Tog mig i kragen och bytte om. Det var bara att ställa sig mot vinden och börja skutta upp och ner och hoppas på att man kom framåt. När jag vände efter 3 km fick jag ingen nytta av vinden eftersom jag var för stum i benen för att springa fortare. Och varmt blev det i medvind. Men framåt kom jag och blev förvånad över att medelfarten inte var lägre än 6:07/km. Ytterligare en dag med 6 km.
Nu är jag nöjd :)

Har tänt ett ljus i minneslunden

Det är ruskväder idag, men jag åkte förbi minneslunden innan jag tankade Gunnels bil och handlade. Det som jag mötte var att alla ljus hade brunnit slut. När jag var på Ica maxi köpte jag ett stort ljus och tändstickor och åkte tillbaka till minneslunden och tände ljuset. Det var kusligt mörkt eftersom det inte var någon lampa i minneslunden. Men nu lyser det i alla fall ett ljus i ruskvädret.

PS, dom stora grav-ljusen från Ica passar inte bra i hållarna.

Annika har fixat så det inte blir knas på Rebeccas bloggsida
http://rebeccamariaaronsson.blogg.se/
Det var länken till facebook som störde, men Rebecca har ju ingen facebook längre, så länken fungerar inte och det blev segt på sidan. Nu fungerar det som vanligt igen.

Har grillat och flugit

Det slutade regna så jag och frugan har ätit grillat. Det var mums.

Har flugit med, men det gick ju så där.. Jo, jag drack vatten till maten. Jag fick ta i för att dra ur den ur den blöta åkern. För att inte tala om hur mina löparskor är. Jag vill inte laga den igen. Båda sidorna på kroppen har gått sönder. Den är för liten för mina ögon. Säljse, billigt alltså...Nu funderar jag på att ta en tur med den stora helikoptern. Eller, så korkar jag upp en flaska vin :)

6 km löpning

Ghaaa, det regnar. Det skulle ju vara uppehåll idag lovade SMHI. Tänkte flyga radiostyrd helikopter idag. Grilla har vi också tänkt göra. Nåväl, det är väl bäst att utnyttja tiden på ett bra sätt, så jag snörade på mig löparskorna och sprang en runda. När jag var ute på rundan bestämde jag mig för att öka till 6 km. Farten var i medel 6:03/km. Duktigt?, å andra sidan njöt jag av en pizza i går :) Man måste ju få njuta med. Fast jag får nog komma upp i lite längre sträcka för att kunna äta pizza och kunna bränna bort den. Nu är det viktigast att jag får in rutin på att komma ut och än så länge fungerar det. Om ca två veckor börjar den tid då jag märker om det är en rutin eller inte. Springa i två veckor är inga problem. När snön vräker ner och det är mörkt ute är det värre att komma ut. Fast det brukar inte vara något problem om man bara fortsätter med planerade dagar. Jag springer dock aldrig under -10 grader, så jag får fundera på hur jag ska lösa det om det blir lika kallt även denna vinter.

5 km löpning

I dag kände jag inte alls för att springa, men det var bara att snöra på skorna och ge sig ut. Tog det lite lugnt som vanligt i början och kände mig stel. Men, när jag kommit en bit kändes det bra och jag fick för mig att öka längden lite grann. Jag tog i lite för att inte tappa för mycket fart och det gick bra (5:50/km).

Den ena dagen är man hemma och gråter och nästa jobbar man och springer. Det är väl så som det kommer att se ut en tid framöver.

Annika är hemma och det är roligt att hon hälsar på, men jag har inte hunnit med att träffa henne så mycket. Hon pluggar ju med, så det kanske blir lagom.

4 månader har gått

Jag vaknade i natt av att det ösregnade, men hörde även någon gråta. Men, vänta lite, det är ju bara jag och frugan i huset? Rebecca gick ofta ut i regnet för sig själv eftersom ingen kunde se henne gråta. Jag gick upp och kissade och det var tysst från barnens sovrum. Jag var tvungen att gå in i Rebeccas rum och fråga om hon gråter. Sedan gick jag och la mig igen och hörde inget mer. Det är svårt att veta om man halvsover eller inte, men gråten sitter fortfarande kvar i mina tankar idag...

Ruskväder, löpträning?

Javisst, det är ju tisdag idag och då står det löpning på schemat. I med linser och en keps, så var det bara att springa. Fick luta huvudet framåt för att kepsen inte skulle blåsa av. Hade kortbyxor t-tröja och jacka och det var lagom. Lite för varmt med jackan kanske. När jag sprang tillbaka i medvind fick jag ta av mig kepsen, för annars hade det blivit för varmt. 5:57/km var ju lita snabbare än i söndags, men så var det ju kallare ;)

Då var ytterligare två jobbdagar avklarade. Lite seg på eftermiddagen, men annars har det funkat bra. Nu får jag en vilodag för att jobba på i två dagar igen. Busväder i morgon med, så jag kopplar nog av med en film.

Jagat rovfågel

Jagat rovfågel
Nej, inte så dramatiskt som det låter. När jag började flyga idag, så kom det en rovfågel. Jag ville ju inte att den skulle anfalla min helikopter, så jag gjorde som småfåglar brukar göra. Jag flög små attacker mot den i behagligt avstånd och den flyttade på sig. Mån såg verkligen att rovfåheln inte var rädd. Här snackar vi om respekt. Jag ville ju varken skada fågeln eller helikoptern, men det gick ju bra. Eftersom jag hade släpat med flera batterier ville jag ha bort den.

Löpning
Givetvis har jag sprungit idag med. 6:20/km och 4 km, nu snackar vi lite lägre fart. Värmen tog ut sin rätt.

Besök
Annika kom hem idag och vi skulle tvätta moppen för att fotografera den och lägga på blocket för försälning. Jag har nu tvättan moppen och Annika fotat. Det gäller ju att fördela arbetet :) Jo hon tvättade Rebeccas cykel med. Annika behåller nog den och kanske säljer vi den som Annika redan hade. Inget fel på den "gamla".

Vinst
Frugan blev uppring idag från postkodlotteriet. Eftersom dom inte ringde på dörren var det givetvis ingen stor vinst.

Rebeccas moppe på blocket

Dags att ta tag och sälja moppen, då den bara står och kostar försäkring.

http://www.blocket.se/halland/30_moped_35875607.htm?ca=15&w=2


Ung och cancer

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=162gYmyiGrU

4 km löpning

Måste ju tala om att jag fortfarande håller mitt löfte om att börja träna. 5:53/min var ju inte så långsamt som jag tänkt mig, men tror inte det var farligt snabbt.

Jag hade med en helikopter till jobbet idag och körde en runda utanför. Det gick bra utan att krascha. Ändå hade jag solen i ögonen utan solbrillor. En jobbarkompis hade med sin gamla helikopter, men det behövs byta lite trasiga delar innan den går att ställa in. Jag försökte lyfta den, men det gick inte.

RSS 2.0