Blinning, broms och annan ohyra.

Jag hinner inte mer än ut genom dörren innan jag blir attackerad. För övrigt händer det inte så mycket. Vi tar det lugnt och jag flyger med helikopter när det är väder för det. Det innerbär att jag flugit både på fredags- och lördagskväll. Får ju passa på med fint väder. Än har inte blinningar orsakat att jag kraschat, men det var en som satte sig i ansiktet när jag flög. Fick landa först innan jag kunde ta bort den.
 
 

Mer att träna på

Ha ha, folk brukar fråga mig hur högt man kan flyga.... Nu vet jag hur lågt man kan flyga. Helt underbart.
 
http://www.youtube.com/watch?v=9jIWspI7Hsw
 

Denna robot slår min asfaltskörning

Vi pratar om robotklippare. Jag låter min robotklippare köra över asfalten vid garaget för att klippa den lilla biten gräs, som annars inte skulle bli klippt. Men, här ligger jag i lä...
 
http://www.youtube.com/watch?v=oSWOvaNhEhE&feature=related
 

Har bytt till sommardäck

Ja, ni läste rätt. Jag har kört med vintertdäck i 1,8 år. Förra året struntade jag i att byta till sommardäck, för jag brydde mig inte, eller orkade inte. Det har bara fortsatt, men i fredags köpte jag nya sommardäck och skiftade om. Nu är sommaren välkommen :) Eller, plötsligt händer det.
Jag har flugit hela veckan med helikoptern, utom på fedagen. Det var blåsigt värre på torsdagen, men det fungerade fint. Min nya helikopter fungerar fortfarande utan en enda krasch. Detta måste nästan firas. Jag är inte van med att kunna flyga fem rundor i rad utan att krascha.
Nu har frugan även gått på semester och det firade vi med jordgubbar och skumpa.
 

Har flugit idag.

Har varit och flugit på förmiddagen. Dom visade regn på kartan och jag tittade ut. Nej, det regnar inte, så jag åkte bort till klubbens flygfält och flög. Det blåste en hel del och det var höga moln runt om, så jag nöjde mig med två rundor. Har även varit och bokar service på min bil, så en dag är jag låst på semestern. Men, jag behöver ju inte sitta där och vänta :)
Annika bytte tid för dagens arbete och börjar senare idag, så nu har jag någon att prata med.
 
Det är fortfarande bra väder här. Ser ut som om det regnar på andra håll.
 

Gott, Godare, Grillat

I dag har jag varit och flugit igen. Det gick riktigt fint, förutom att enblinning avbröt min femte flygtur. Dessa dumma flygfän.
Sedan har vi grillat och ätit gott. Det var bara jag och frugan som njöt av denna måltid. Man får ju passa på idag när det är sommarvärder. Fast det är ju inte hela landet som njuter av solen idag. Översvämningar har man ju läst om. Inte roligt att läsa. Kanske början på 2012s undergång? He he
http://www.youtube.com/watch?v=galGNVo-2E0&feature=related
 
Annika jobbar till 21:15 idag och börjar tidigt i morgon. Nu får hon känna på hur det är i verkligheten ;)
 

Semester

Äntligen kan jag koppla av och bara vara. Jag börjar en vecka utan frugan, så det blir tid till att flyga helikopter om vädret tillåter. I dag börjar det inte med kanonväder, men vem bryr sig? Har flugit i går och förrgår, så det är ingen panik. Har inga stora planer i sommar, så det blir mycket hemma och slappa. Lite spontana händelser kommer givetvis att ske.
 
Hoppas att ni också får tid till att koppla av och inte stressa runt.
 

Flugit helikopter

Härligt att äntligen kunna flyga helikopter igen. Har fått iordning på den ny och även lyckats skruva ihop den gamla helikoptern. Den lilla är förstås fortfarande trasig och behöver reservdelar. Men, nu pratar vi om dom som har lite pondus ;)
Jag flög både på lördag och söndag. Det var inte vindstilla, men det fungerade bra. I går på lördagen var det nog ännu mer vind än i dag och jag flög lite försiktigt. Jag kommer att flyga försiktigt med den nya helikoptern, men det hindrar ju inte att det förtfarande går att krascha. Ännu är den okraschad.
 
Lite bilder idag fotat av Thomas.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0