Fiber till Kungsbacka

Nu verkar det komma fibernät till Hede i Kungsbacka. Dom börjar dra fram kablage i Telias befintliga nät. Dock inte till fastigheterna ännu. Vi kommer att få erbjudande på våren. Dyrt, men det höjer ju värdet på huset.
 
 

Rebeccas kabaré i 9:an

Annika har satt ihop en film från Rebeccas kabaré i 9:an.
 
 
 

Murphys lag

Vad händer om man byter en halvljuslampa på bilen?
Rätt...... den andra går också sönder när man kör iväg från tappen. Med erfarenhet, så köpte jag två, men den andra fick jag byta med ljuset från en ficklampa. Fast, nu såg jag vad som skramlade i motorrummet. Det lät som flera tusenlappar. Det var bara lite plaströr som lossnat. Fransk kvalité är ju så dåligt, så det bara ramlar isär. Tryckte tillbaka skräpet, men inser att det bara är en tidsfråga innan det ramlar isär igen. Men, jag är glad att det inte var något dyrt.
 
Det blev två löparrundor denna vecka. I tisdags var min syster förbi för att hennes son skulle spela basket i Kungsbacka. Jag har aldrig sett honom spela, så jag passade på. Det var trevligt att se att Omar kan röra på sig :)
 
Idag var jag ute och luftade min stora helikopter. Jag skulle dock behöva ha med mig min sändarpåse. Då hade jag sluppit att frysa om fingrarna i den fuktigt blåsiga vinden. Tyckte inte det blåste hemma, men på hobbyfältet gjorde blåsten det tillräckligt för att kyla på.
Den ska med nästa gång.
 
Mycket ljus har det tändts i helgen. Började på fredag med en tur till minneslunden med Annika och vi tände var sitt ljus, men jag tände ett på marken med eftersom det var så varmt i lycktan. Detta trots att dom hade satt upp ett träd med 10 singellyktor.
På lördagen (när man ska tända) var jag där med frugan, så att även hon fick tända ett ljus. Nu såg man att det hade smält ljus i lyktan, så hon tände ett ljus på marken. Vi hade med oss olika ljus, ifall. På lördagskvällen hade vi även en lykta utanför.
 

RSS 2.0