Kallare att springa

Efter att ha tittat på termometern (1 grad) fick jag tänka om vad jag skulle ha på mig. När jag sprang iväg i början tyckte jag att det var lagom, men efter ett tag fick jag lätta på dragkedjan och ta av mig vantarna för att det var varmt. Men när jag vände hemåt sprang jag mot vinden och då blev det helt plötsligt lagom att knäppa igen ordentligt. Även mössan fick jag spänna åt. En sådan där dummejönsmössa (mest liknelse).
Jag jobbade över i tisdags och var inte hemma förren 20:00, så det blev inget den dagen. Var sjönt att få komma ut idag, fast det inte såg inbjudande ut. Det var inte halt ute, förutom på trappan. Några snöflinger såg jag mot belysningen. Fast att jag även såg månen.
Nu känns det sjönt att sitta inne i värmen igen.
 

Lite av varje

I dag var jag och frugan i minneslunden och tände ljus för Rebecca. Där var det en ekorre som skuttade omkring i en tall. Då stämmer det ju.. hoppa han från tallegren... Fast jag har för mig att en ekorre äter frön från grankottar och inte frön från tallkottar. Näväl. Det var nog Rebecca som sa hej till oss.
 
Solen tittade fram idag och jag laddade två ackar och gav mig ut till hobbyflygfältet och flög med min stora helikopter. Mellan-helikoptern dök ju i åkern igår. Sedan flög jag med min mini-helikopter ute framför huset. Den är riktig kul att flyga med. Blade nano CPX heter den modellen.
 
Har även hunnit med ett löparpass idag. Var trött när jag sprang. Var inte förren efter 4 km som jag ökade lite. Det blev 6 km, vilket jag verkar ha stannat på i nuläget. Det viktiga är att jag springer tre gånger i veckan oavsett väder. Då kommer det att bli lite lättare på våren att förbereda mig för Gbg-varvet. Men det viktigaste är ju att jag rör på mig, då jobbet är stillasittandes.
 
Nu är jag inne på min andra dag i Facebook. Fick 27 vänner första dagen och nu är det 35. Har mest bara klickat runt för nyfikenhetens skull. Tycker nog att det är för mycket gilla i min smak. Har provat att trycka på den jag med, när jag verkligen menar det.
 
Nu ska jag sova, så jag orkar med en spännande dag på jobbet. Fredagen avslutades med en stresstest ;)
 

Facebook

Snöstorm
Nej, det är blött ute som vanligt. Men plötsligt hände det, som en trisslott-reklam. Jag vill bara varna er för att jag INTE är uppkopplad dygnet runt. Jag kommer även att vara seg med att svara. Är bara lite nyfiken och kommer bara att ligga där i bakgrunden... Jag vill inte ha någon stress med att jag måste svara hela tiden. Det är en stor anledning till att jag inte skaffat facebook innan. Det tog nog bara 2 minuter innan jag hade två vänner på Facebook och då var det på natten.
Nu ska jag bara lära mig hur det fungerar och lägga upp en bild.
 
Å andra sidan behöver jag ju inte berätta det här. Det står ju redan i Norra Halland. Nästan i alla fall :)
 

Springer igen

Vadå igen? Det blev inge löpning alls i förra veckan. Men jag sprang i tisdags och i dag, så jag är igång igen.
Ganska varmt ute. Jag springer mot vinden och det är lagom, men när jag vänder hem är jag som en varm termos. I tisdags var det kanske inte lagom mot vinden, då regnet smattrade rätt hårt i ansiktet.
 
Kök, kök, kök. Vad jobbigt att veta hur man vill ha det. Jo, vi ska rensa ut det 40 år gamla köket och in med ett nytt. Ner med det bruna taket och bort med det gamla golvet. Blir en ganska stor investering, men man får ju igen det om man skulle sälja.
 

Tänt två ljus

Idag begravdes Nicklas Hocker. Funderade först på att gå, men jag känner ingen. Vet inte ens hur hans föräldrar ser ut. Anledningen till att jag först ville gå, var ju att han sjöng och spelade så fint på Rebeccas begravning. Har nu tänt två ljus. Ett för Rebecca och ett för Nicklas.
Vila i fred Nicklas.
 

Tröttare för varje träning

Det blir ingen ökning av min träning direkt. Det verkar i stället bara bli sämre ork för varje runda. Senare idag fick jag lägga mig ner för att jag var helt slut. Inte trött eller ansträngd, utan bara orkade inte vara  uppe. Jag somnade inte utan bara vilade en liten stund. Känns ju så där..
Tänkte fixa lite med min mellanhelikopter (på bilden på min bloggsida överst). Får ju skriva mellan eftersom den är just mellanstor. Men jag har inte orkat ta tag i detta.
Hoppas att jag mår bättre i morgon när jag ska jobba.
 

Grattis i himlen

Idag skulle Rebecca fylla 19 år. Hoppas du får en trevlig dag i himlen.
 
 
 
Grattis Rebecca

Dags för inomhus sässongen

Då var det dags att flyga liten heli igen. Titta noga på bilden, för jag pratar om den som står på bladet på den stora.
 

RSS 2.0