Äntligen har MoveIT gått i konkurs

Eller, det är ju nu en konkursanmälan. Fast, jag skulle vilja att Leif Sundqvist kommer att få något strängt straff. Konkurs kanske är strängt straff? Har bara träffat honom en gång, men han verkar vara en egoist i mina ögon.

http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.674554-friskolebolaget-move-it-i-konkurs



Kommentarer
Postat av: Stefan L

Kanske en sån som vill mkt men kan lite. Ska bli intressant å se vad rättvisans kvarnar maler fram.

2011-07-13 @ 19:18:53
Postat av: Sofia

Jag håller med , hoppas det blir hårt för honom.

2011-07-14 @ 12:08:06
Postat av: kerstin magnusson

håller med ,jag tycker att leif sundqvist skulle bli straffad för att han förstört så mycke för ungdomarna. Själv skällde jag ut han på ett möte och det kändes så skönt för han har betett sej svinaktigt!!

2011-07-21 @ 21:35:41
Postat av: Johanna

Hej! Jag heter Johanna och hittade din blogg när jag sökte på "Move It-skolorna och konkursen". Jag har inte läst din blogg innan och skriver till dig av en lite underlig anledning kanske, menmen... Jag är nämligen intresserad av att komma i kontakt med någon som har gått på någon av dessa MoveIt-skolor, eller känner någon som gjort det - för en intervju. Det låter lite som att du känner någon som gått, eller kanske själv har gjort det...? Jag arbetar nämligen som manusförfattare och ska under hösten skriva för RadioTeatern P1 om den svenska skolan. Jag tycker att det som hänt med MoveIt och rektorn där - ja det är skamligt och jag vill uppmärksamma detta på något sätt. Nog med babbel, skicka gärna iväg ett mail om du är "intresserad", och om inte, så strunta bara i det :)

Mvh: Johanna Emanuelsson

2011-08-16 @ 11:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0