2:a löpningen

Efter jobbet hämtade jag reservdelar till den stora helikoptern. Sedan klippte jag gräsmattan (även utanför tomten). När jag redan var uppvärmd från klippningen bytte jag skor och sprang 2 km. Hoppas att det kommer att hålla i sig med löpningen. Det är bara att prioritera löpningen, he he. Jag kommer att öka mycket långsamt. Det är bättre att springa kort än inte alls. Har man hållit upp i 3 månader är det bara att börja om.
Nu har jag lite tid att reparera helikopter. Får se om inte TV:n lurar mig, he he.


Svar från röntgen

I dag fick Rebecca svar från röntgen och det var en platta från operationen som kändes. Tyckte att den satt långt upp, men det var helt normalt. Dom såg på röntgen en samling tjockare del i bröstkorgen, men tror att det är sviter från operationen. När strålningen är slut, så kommer dom att ta en ny röntgen för säkerhets skull.
Har suttit och reparerat mellanhelikoptern idag. Det fattades en bricka för att få ihop den, men kom på att det finns en i min skrothög och den var hel. Nu är det inte mycket kvar att skruva ihop, men jag är för trött idag och vill inte göra något fel. Vaknade klockan 4 i morse av ett larm på min beredskap på jobbet.

Jag sprang idag

Ha ha, nej det var inte en geting som jagade mig.

Jag skall börja träna, i morgon, på tisdag, nästa vecka, när jag börjar jobba.....
Idag tog jag bara på mig löpaskorna och sprang iväg. Inte ens jag själv fattade vad som hände. Jag bestämde redan från början att det bara fick bli 2 km. Låter lite kanske, men för mig var det 2 riktiga km. Nu har jag startat och jag måste prioritera detta. Det var 3 månader sedan jag sprang förra gången. Den 3/6 innan Rebecca skulle läggas in för operation. Sedan kom det av sig och jag kom aldrig igång igen. Men nu får det vara nog. Det är kanske bra att ingen av mina helikoptrar är hela, för annars hade jag inte kommit ut idag.

Efter att min blogg haft semester kommer det mycket på en gång. Nu får ni titta ofta, för här rasslar det på.

Krasch

Nu har jag borrat ner den stora helikoptern i åkern. Vad kladdigt det blir, he he. Nu har jag 3 st. icke fungerande helikoptrar. Har nu lagt in beställning på fler reservdelar. Tyvärr var vissa delar restade. Får ta och reparera KDS:en (mellanstora). Jag tror att jag har reservdela för att få ihop den. 100 % pilotfel var anledningen. Jag flög för avanserat med min inställning på radion. Jag hade bara 80% utslag och det gick inte att gira så häftigt som jag hade tänkt. Det funkar ju i simulatorn, men där har jag 100% utslag som man skall ha. Jag får ändra detta omedelbart i radion. Det blev en onödig krasch. Anledningen till 80% utslag var att jag ville ha en lugn helikopter när jag var nybörjare och det har fungerat kanon. Nu när jag tar ut svängarna, så kan jag inte rädda en för häftig situation. Jag har hunnit flyga flera gånger idag, så jag är nöjd och jag flög även en gång till i gårkväll vi 19-tiden.
Nu har jag lekt av mig och kan se fram till en ny arbetsvecka.


Flyger mellan regnskurarna

Sverige verkar ha infört regnperiod. Passar på att flyga mellan regnskurarna. Hörde åskan mullra mot Lindome medan jag flög, men här sken solen för tillfället och det är bara köra på. Jag har fortfarande inte lagat min mindre helikopter (på bild i loggan) sedan uppvisningen på Annikas 20-årskalas. Den stora flyger fortfarande fint och jag vågar inte prova några nya övningar. Detta är tänkt att utföras på den mindre, så att jag har en hel, he he.
Vi väntar fortfarande på svar från röntgen, då Rebecca har en "knöl" där revbenen börjar under halsen. På lugnröntgen kunde dom inte se något, så dom ha gjort en annan typ av röntgen. Rebecca får nu strålbehandling varje vardag. Det har hon nu fått i ca: tre veckor, så det är ytterligare tre veckor och någon dag kvar tills denna behandling är över. Under strålninsperioden får hon ingen cellgiftsbehandling, då blodvärdet skulle bli för låg och strålningen blir verkningslös.
Nu är batterierna snart färdigladdade igen, så nu får jag titta hur molnen rör sig. Det kommer att blåsa upp i eftermiddag med mer regn, så vi får se. Blir det någon mer tur idag? På söndag eftermiddag verkar det annars bli bättre väder, då även vinden börjar avta.

Rebecca får nya behandlingar

I går var Rebecca hos Strålbehandlingen och fick gjort en form för knät (+ röntgen) inför behandlingen som startar nästa vecka.
Denna vecka är det cellgifter som gäller. Det är frugans lott att köra till Östra och jag passar på att flyga helikopter, he he. När strålbehandlingen startar i nästa vecka, så är det 30 behandlingar på vardagar = 6 veckor. Får se hur vi löser det med jobb och skola.
Idag träffade Rebecca en annan tjej som har samma sjukdom och det har gått bra för henne. Vi har stött på varandra många gånger tidigare och det är mycket roligt att höra att det kan gå bra.
Dennis är med och piggar upp Rebecca och det är toppen.

RSS 2.0