Tomt med bilar i Tölö Industriområde

Tack för att ni lämnat området tomt. Vi var där idag och skuttade runt. Rebecca hade inte läst rätt sidor och jag hade inte förberett mig heller, så hon fick prova på lite och inse att det är mycket som skall hända på en gång med växlande, bromsande blinkande, och titta om sikten är klar och kopplingen skulle man visst trycka ner helt vid inbromsning. Tror att det var en bra övning, där hon fick känna på varför vi kört runt sakta på parkeringsplatsen. Näst gång åker vi tillbaka till Tölö Industriområde, men först har vi en muntlig genomgång. Sedan kör jag runt och visar och berättar vad jag gör. Det blir nog bra. Tiden går fort och jag har redan glömt hur man visar den första körningen. Det är inte så lätt att beskriva det som man gör utan att tänka.
Nu har båda bakläxa!

Jag har kört 10 gånger med helikopter idag. Tyvärr hände det något med den stora helikoptern. Jag hörde missljud och landade snabbt. Den snabba reflexen gjorde att helikoptern inte kraschade. Sedan fick jag aldrig igång motorn igen. Antingen gick motorn sönder, eller så hände det något med fartreglaget. Med tanke på ljudet, så var det nog motorn.

Nu tänds och släcks ytterlampan med timer. Var på Clas Ohlsons och köpte en kombinerad timer och trappomkopplare för infällt uttag. Timern för ytterbelysningen och trappomkopplaren för hallen. Den verkar fungera. Ytterlamporna tände sig vid den tidpunkt som jag programmerat in.


Kommentarer
Postat av: Becca<3

jag läste visst rätt sidor! men jag tycker boken har för dålig information,,,,, ;(

2010-11-07 @ 21:26:51
URL: http://rebeccamariaaronsson.blogg.se/
Postat av: Annika

Det är väl bra att hon fick känna på hur det kändes att ha koll på allting på en och samma gång. Det får en att inte gå för fort framåt.

2010-11-08 @ 18:56:52
URL: http://annikaaronsson.blogg.se/
Postat av: Anki

Hm undrar vem som har rätt här??

2010-11-08 @ 21:17:46
URL: http://tankesymfoni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0